• slider_anni.jpg
  • slider_arabella.jpg
  • slider_diotoro.jpg
  • slider_fahordo.jpg
  • slider_fatalak.jpg
  • slider_lisztkanalak.jpg
  • slider_tanya.jpg

Kenyér teljes őrlésű lisztből
Víz: 1 1/8 pohár
Vaj: 2 nagy adagolókanál
Búzaliszt: 2 1 pohár
Teljes őrlésű liszt: 1 pohár
Tejpor: 2 nagy adagolókanál
Cukor: 2 nagy adagolókanál
Só: 1 1 kis adagolókanál
Élesztő: 3 kis adagolókanál
Normál fokozaton sütni.

Teljes őrlésű vegyes rozskenyér
Víz: 400 ml (1 1/3 pohár)
Búzaliszt: 300g (2 pohárnál kicsit kevesebb)
Teljes rozsliszt: 300g
Cukor: 1 kis adagolókanál
Só: 1 1 kis adagolókanál
Kovász: 3 nagy adagolókanál
Élesztő: 2 kis adagolókanál (2/3 zacskó)